Inspirerende merkverhalen maken Feelgoodbrands

Feelgoodbrands.nl is een platform voor merken met een missie. Merken die een positief verschil maken in ons dagelijks leven. Omdat je er blij van wordt, omdat zij bijdragen aan je geluk en welzijn, omdat ze het leven veraangenamen of werken aan een betere wereld. Merken die je graag om je heen verzamelt, die je koestert en die verder kijken.

De ware feelgoodbrands zijn ontwikkeld vanuit een visie, een motivatie, een droom. Feelgoodbrands.nl brengt een breed scala aan inspirerende merkverhalen samen op één platform. We laten ondernemers en initiators vertellen over hun drijfveer of droom waaruit een idee is geboren. Feelgoodbrands.nl neemt je mee op de weg naar succes, inclusief de valkuilen, mijlpalen en beren op de weg. Waarom? Omdat wij geloven dat deze persoonlijke ervaringen het waard zijn om te delen en een rijke inspiratiebron zijn.

Daarbij laten we ons niet beperken door de letterlijke betekenis van het woord ‘merk’. Ook een campagne of persoon kan wat ons betreft een ‘feelgoodbrand’ zijn.

Iedere maand selecteren we een ‘Feelgoodbrand of the Month’ en interviewen we de mensen achter de schermen. Daarnaast worden steeds nieuwe merken en initiatieven toegevoegd.

Heb jij een suggestie voor een ‘feelboodbrand’, laat het ons weten en stuur een mail naar Info@feelgoodbrands.nl.

De ware feelgoodbrands zijn ontwikkeld vanuit een visie, een motivatie, een droom.

Gerdri ten Dolle

Team brand-scouts

Met een team gepassioneerde marketing- en communicatie-experts scouten we potentiele kanshebbers voor feelgoodbrands.nl. Dit panel is actief betrokken bij de selectie, de toetsing en beoordeling.

Feelgoodbrands.nl is een initiatief van CommuniGate PR & Marketing. Vanuit de dagelijkse PR-praktijk en onze persoonlijke interesses, komen we de mooiste initiatieven tegen. Merken met een verhaal, die ons inspireren en die we daarom graag met anderen delen.