Meer Tony’s, meer cacao, meer impact!

De chocolade regenboog van Tony’s Chocolonely is uitgebreid met twee nieuwe smaken: ‘donkere melk 42%’ en ‘donkere melk 42% pretzel toffee’. De nieuwe smaken in lichtblauwe en paarse verpakking zijn niet alleen goed nieuws voor alle chocoladeliefhebbers, ook voor de boeren in Ghana en Ivoorkust.

 Want hoe donkerder de chocolade, hoe meer cacaobonen er nodig zijn. Het maken van een chocoladereep met donkere melkchocolade vereist 9% meer cacaobonen dan het vervaardigen van reep normale melkchocolade. De nieuwe ‘Classics’, zoals Tony ze noemt, zorgen er op deze manier voor dat nog meer wordt samengewerkt met lokale boeren. En volgens de vijf pijlers van het recept voor slaafvrije cacao: traceerbare bonen, een hogere prijs, sterke boeren, lange termijnvisie en betere kwaliteit en productiviteit. De nieuwe repen van Tony’s Chocolonely laten je dus extra onbezorgd genieten, zonder je schuldig te voelen!